Ciprian Alexandru, preşedintele USR Giurgiu: ” Avem o relaţie cu partenerii de la PNL Giurgiu care funcţionează bine „

Ciprian Alexandru 2

În data de 26 iulie 2021, Ciprian Alexandru a fost reconfirmat prin vot preşedinte al organizaţiei judeţene a USR Giurgiu pentru un mandat de 4 ani. A fost încheiat astfel procesul de fuziune în plan local cu cei de la PLUS, prin alegerea noilor structuri reprezentative de conducere. Ciprian Alexandru nu a avut contracandidat la aceste alegeri, iar Biroul Judeţean este dominat de către cei de la USR, PLUS având un singur reprezentant, din 10, în forul judeţean de conducere.
În acest moment, USR Giurgiu are 25 de filiale locale şi 500 de membri activi, cu cotizaţia plătită la zi. Pe lângă dezvoltarea organizaţiilor locale, scopul principal al preşedintelui USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, este identificarea în cel mai scurt timp a unui candidat cu şanse viabile de a câştiga primăria Giurgiu la alegerile din 2024:
” Anul viitor, pe vremea aceasta, trebuie să avem deja un candidat pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, care să se pregătească intens în vederea alegerilor. Oraşul are oameni de calitate, dar din diferite motive stau departe de politică şi administraţie Îmi doresc o persoană tânără, bine pregătită, care să ştie şi să vrea să muncească pentru clădirea unei mentalităţi noi şi unui mediu propice pentru dezvoltarea oraşului Giurgiu. Cu siguranţă, vom reuşi să atingem acest obiectiv ” , ne-a declarat Ciprian Alexandru, preşedinte USR Giurgiu.
În ceea ce priveşte relaţia cu partenerii din coaliţia de guvernare, liderul USR Giurgiu spune că aceasta este una normală şi corectă:
” Sunt mulţumit că în judeţul Giurgiu avem o relaţie cu partenerii de la PNL care funcţionează bine. Am reuşit să găsim un limbaj comun şi să avem obiective comune pentru guvernarea în plan local. Ne respectăm şi avem încredere în acest parteneriat. Aşa cum este normal, mai sunt şi sincope, dar acestea nu vizează probleme care nu pot fi depăşite „, ne-a mai declarat Ciprian Alexandru, preşedintele USR Giurgiu.


Publicat  :  iulie 13, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare