Cine este viitorul secretar de stat de la ALDE Giurgiu ?

Toma-Petcu-Gigi-Stefan-810x426Biroul Politic Executiv al ALDE s-a reunit miercuri, 14 februarie 2018, într-o şedinţă de evaluare a activităţii secretarilor de stat. Imediat după şedinţă, Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat că patru secretari de stat din partea formaţiunii sale vor fi schimbaţi în zilele următoare.
Tot cu acest prilej, s-a hotărât ca la nivel național să fie înființate 10 departamente, pe domenii de activitate, ALDE Giurgiu obținând conducerea a două dintre acestea.
Astfel, Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu, a fost desemnat să fie coordonator la nivel național pentru Departamentul Ape, Păduri și Mediu, iar Gheorghe Ştefan, vicepreşedinte ALDE Giurgiu, a devenit coordonatorul Departamentului pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală.
Prin numirea lui Gheorghe Ştefan în această funcţie, puteam descifra şi afirmaţia lui Toma Petcu, din cadrul ultimei conferinţe de presă:” ALDE Giurgiu urmează să aibă în perioada următoare un secretar de stat „, probabil, Gheorghe Ştefan la Agricultură.


Publicat  :  februarie 14, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare