Cine a pus pietrele-n drum! Cum este „sabotat”, preventiv, traficul rutier prin Vama Giurgiu

vama 1

În timp ce toţi cei care tranzitează Vama Giurgiu sunt nemulţumiţi de traficul infernal de aici, una dintre căile de acces în ţară este blocată… ” preventiv”.
Deşi terenul este al primăriei Giurgiu, iar aceasta este o cale de acces prevăzută în planul Vămii Giurgiu, cei de la Agenția de Control și Încasare (ACI) Giurgiu ar fi montat blocurile de beton pentru că pe aici tirurile ar fi putut ocoli zona cântarului.vama 2
Această decizie împiedică însă şi accesul în caz de urgenţă al maşinilor de pompieri şi salvare. Acest lucru s-a întâmplat în luna ianuarie 2022, când un incendiu puternic a mistuit doua magazii de depozitare.
Afectate sunt şi firmele giurgiuvene de comisionare vamală. Pentru a câştiga timp, firmele de transport aleg să facă procedura de comisionare vamală în Bucureşti.
Toată lumea pierde în urma acestei decizii, aşa… preventive: timpul de aşteptare în vamă creşte, firmele giurgiuvene, care aduc venituri la bugetul local, pierd, siguranţa activităţilor desfăşurate în Vama Giurgiu este afectată.vama 3


Publicat  :  mai 3, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare