” Cetăţeanul de onoare” părăseşte Giurgiu

14595579_10205588077940931_4262449877818997842_n

Marius Șumudică e sătul de situația de la Astra și e la un singur pas să renunțe! După un sezon fantastic, în care a reuşit să obţină un titlu istoric cu Astra, Marius Şumudică este la un pas să se despartă de formaţia din Giurgiu. Oficialii campioanei nu vor să fie surprinşi descoperiţi şi au demarat deja negocierile cu Daniel Isăilă, care are şanse mari să revină la echipă, în cazul în care Şumi şi Ioan Niculae nu ajung la un numitor comun.
În ciuda faptului că echipa s-a aflat la cel mai bun sezon din istorie, iar banii obţinuţi din drepturile TV şi calificarea în grupele Europa League ar fi trebuit să asigure siguranţa financiară pe termen mediu, situaţia la Astra e departe de a fi ideală. Jucătorii sunt neplătiţi de mai multe luni, iar Şumudică, la rândul său cu salarii restante, şi-a depus memoriu. Şansele ca tehnicianul să continue la cârma echipei par în acest moment destul de mici, astfel că oficialii tatonează deja terenul pentru un posibil înlocuitor, anunță Digi Sport.

Din informaţiile Digi Sport, cele mai mari şanse să preia Astra le are Daniel Isăilă, fostul asistent al lui Iordănescu la naţională.
Sursa foto: ProSport


Publicat  :  octombrie 7, 2016

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare