Cei doi copreşedinţi de la PNL nu sunt prieteni,nici pe Facebook!

randunica-stefan colaj (1)

Este mai mult decât evident că la Giurgiu în noul PNL nu este deloc armonie. Este pe undeva un lucru firesc. Nu poţi peste noapte să obligi doi oameni să se iubească, dar mai ales organizaţii întregi, cu orgoliile lor şi interese diferite. Fiecare consideră că i se cuvine mai mult, că este mai puternic şi mai frumos. Iar decizia, mai mult decât ciudată de a prelungi toată această nebunie până în 2017 nu prevesteşte nimic bun. Este un fel de ” căsătorie de probă” în care rezistă cine are stomacul mai tare.
Luni, 9 februarie, copreşedintele PNL ,Gheorghe Ştefan, a susţinut o conferinţă de presă în care şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean în 2016. Deasemenea şi-a manifestat nemulţumirea că nu a reuşit timp de trei săptămâni să se întâlnească cu „Rândunica” impusă preşedinte la vechiul PNL.
În replică, aceasta a transmis în cursul zilei de miercuri, 11 februarie un comunicat de presă în care se justifica că a fost foarte ocupată în această perioadă şi nu a avut timp să se întâlnească şi cu „partenerul” de la PDL. Oare ” Rândunica” nu a aflat că nu mai exista PNL şi PDL, ci doar PNL:” Nu cred că este o tragedie faptul că am amânat pentru un timp întâlnirea cu colegii noștri din PDL, în schimb am avut discuții telefonice cu aceștia. Noi suntem într-un proces de reorganizare, iar în perioada următoare, după ce vom termina auditul organizației, voi avea o discuție și cu domnul Ștefan și cu ceilalți colegi din PDL”. Deşi intre sediul PNL şi PDL nu sunt mai mult de 500 de metri, cei doi copreşedinţi nu au avut timp să se vadă. Este evident că sunt simple scuze, menite a acoperi o stare de conflict evidentă. Mai exista Facebook-ul, se poate comunica şi aici. Dar uitasem, cei doi nu sunt prieteni.

Claudiu Cimpoeru,Cristina Rotaru

randunica-stefan colaj (2)


Publicat  :  februarie 12, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare