Ce nu spune Poliţia Giurgiu: Hoţii care au spart locuinţa senatorului Niculae Bădălău, au mai dat o lovitură în judeţul Giurgiu în urmă cu o lună!

spargeri

Motto:
„Dezinformarea este o manipulare a opiniei publice, în scopuri politice, folosind informaţii tratate cu mijloace deturnate” – Vladimir Volkoff:”Tratat de dezinformare”

Sfârşitul săptămânii trecute a adus o explozie a ştirilor de prime time: cazul # Teleormanleaks, despre presupusa valiză cu documente de le TelDrum, excluderile anunţate pentru şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CexN) PSD, care a avut loc luni, spargerea locuinţei senatorului Niculae Bădălău şi furtul mai multor bunuri din casa acestuia.
 Din toate aceste ştiri, câteva publicaţii centrale au reuşit performanţa unică să formuleze o singură ştire, un exemplu clasic de manipulare: senatorul Niculae Bădălău şi-a înscenat spargerea locuinţei, pentru a justifica apariţia valizei de la TelDrum, care era ascunsă în casa lui, pentru a-i da o lovitură ” mortală ” lui Dragnea înainte de şedinţa de luni.
Interesant este faptul că sunt multe persoane, unele chiar serioase, care au putut să creadă un asemenea scenariu, lipsit de vreo logică, ori probe.
Singurul argument, adus de către cei care cred în această teorie a conspiraţie, este faptul că nu au funcţionat camerele de supraveghere video în noaptea de vineri spre sâmbătă, senatorul Niculae Niculae Bădălău fiind cel care le-a dezactivat.
Am citit în zece publicaţii, în informaţii venite pe surse diferite şi zile diferite, problema camerelor de supraveghere video. În 3 ziare se spune că senatorul le-a dezactivat, în 2, că hoţii le-a dezactivat, în 5 că hoţi au ocolit sistemul de supraveghere. Individul este pregătit să vadă şi să creadă ceea ce-şi doreşte el.
 Mai trebuie menţionat faptul că TOATE aceste dezinformări au apărut pe canale de presă cunoscute că au fost folosite de fiecare dată de către ” disidenţii” din PSD Giurgiu.
Să revenim însă la fapte serioase!

În urmă cu o lună de zile, o spargere identică a mai avut loc în judeţul Giurgiu

Este aproape de notorietate faptul că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu acţionează prost şi comunică şi mai prost.
Dacă undeva, prin comunicatele lor, ar fi menţionat faptul că o spargere realizată în acelaşi mod a mai avut loc în urmă cu o lună de zile, cu siguranţă aceste poveşti nu ar mai fi apărut.
Spargerea a avut loc la locuinţa unui om de afaceri dintr-o comună din zona legumicolă a judeţului.
Aceasta este poziţionată într-o zonă centrală, are garduri înalte, are supraveghere video.
La ora 9:30, după ce soacra şi fica au părăsit locuinţa, hoţii i-au pătruns în casă. Au sustras o armă de vânătoare şi bijuterii ( identic ca în cazul Bădălău). Am văzut imaginile după camerele de înregistrare şi nu am crezut că aşa ceva se poate întâmpla în România: Doi indivizi cu cagule pe faţă, au coborât dintr-un autoturism şi în câteva minute au revenit cărând un fişet în care se află arma de vânătoare. Arma era depozitată în condiţii mai mult decât legale.Au mai furat câteva bijuterii şi au plecat. În niciun moment pe camere de supraveghere nu li s-a putut vedea faţa, iar mersul hoţilor era modificat.
Proprietarul a anunţat poliţia, au venit echipajele, au luat amprente şi cazul a rămas nerezolvat. Urmărind camerele de supraveghere din benzinării, după ce şi-au schimbat de mai multe ori numerele de înmatriculare, urmă hoţilor a fost pierdută undeva în comuna Vidra.
După modul în care au acţionat, după curajul nebun pe care l-au avut, concluzia generală a fost că sunt hoţi profesionişti.
Am rămas uimiţi că cei de la IPJ Giurgiu nu au luat măsura minimă, ce este prevăzută de protocolul de acţiune în astfel de cazuri: instituirea unor filtre de control. Ne-am plimbat nestingheriţi pe toate drumurile din zonă, fără să vedem vreun echipaj de poliţie. Totuşi, dispăruse o armă, care putea să fie folosită în multe moduri
niculae badalau

În loc de concluzii!
 1. A trecut doar o lună de zile şi cazul s-a repetat la locuinţa senatorului Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu.
 Sunt indicii temeinice că hoţii sunt aceiaşi.
După acest eveniment, Niculae Bădălău, s-a ales cu amendă de 5 mii de lei şi interzicerea dreptului de port armă pentru o perioadă de 5 ani de zile. Senatorul giurgiuvean este cunoscut ca fiind un vânător înrăit, timp de 5 ani va fi lipsit de una dintre marile pasiuni.
Dacă Niculae Bădălău şi-ar fi înscenat spargerea, însemna că ar fi ce-l mai slab „scenarist” existent în lume.


Publicat  :  noiembrie 5, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare