„Ce avem noi aici? Un cuţit!”

robot
De mai multă vreme un bărbat, aparent cu probleme psihice, se plimbă în libertate pe străzile din Giurgiu, având în buzunar un cuţit şi agresând trecătorii. Giurgiuvenii care l-au întâlnit ne-au spus că are în jur de 30-35 de ani, este înalt, are ochii albaştri, părul roşcat şi ţinuta neîngrijită.

Anul acesta a fost prezent la slujba de înviere de la biserica Sfântul Gheorghe, unde a avut un comportament ciudat, ce a speriat pe toţi cei prezenţi. La sfârşitul săptămânii trecute, este vorba de sâmbătă noaptea, a intrat într-un restaurant din oraş, agresându-i pe cei prezenţi la petrecere. Arăta insistent spre buzunar, unde avea un cuţit, spunând: „Ce avem noi aici? Un cuţit!”

Astfel de cazuri ne-au fost semnalate de către mai mulţi giurgiuveni, care au fost agresaţi în timp de acest bărbat. Din primele informaţii am aflat că acesta are probleme psihice, fiind internat de mai multe ori în spitalele de specialitate. A fost de fiecare dată salvat de către maică-să, care a semnat pentru a-l lua acasă.


Publicat  :  mai 20, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare