Care sunt provocarile unei femei: 5 sfaturi pentru a fi o mama si o gospodina extraordinara!

Rezultatele unui studiu recent realizat care a vizat femeile care au peste 25 de ani atesta faptul ca peste 80% afirma ca prioritatile lor se indreapta in doua directii: prima dintre ele este de a fi o mama buna si responsabila, iar cea de-a doua catre a fi o gospodina extraordinara.
11Restul femeilor care au raspuns la studiu au declarat ca pentru ele este important sa aiba o cariera remarcabila si sa arate cat mai bine, chiar si la varste inaintate. In acest scop, ele apeleaza la saloanele de infumusetare, merg la sala si isi reinnoiesc frecvent garderoba. Mai mult, pentru femeile care se axeaza pe cariera conteaza fiecare detaliu, iar un rol important il au gentile. Pentru a face o impresie puternica conlocutorilor, ele poarta intotdeauna genti office, de piele, precum cele de aici: https://www.zevo.ro/genti-dama/genti-piele, iar astfel se asigura ca au un outfit elegant.
Insa procentul majoritar apartine femeilor care afirma ca prioritatile lor sunt copiii si ingrijirea gospodariei. De aceea, in urma raspunsurilor acestora la sondajul efectuat, am redactat principalele provocari pe care ele le intalnesc indeplinind aceste roluri.
Iata care sunt provocarile unei femei si cum le face fata:
221. Curatenia casei
Peste 50% dintre respondente au afirmat ca fac saptamanal curatenie generala in casa. Asadar, pentru ele este extrem de important sa locuiasca intr-o casa curata si ingrijita corespunzator, asigurand familiei un cadru propice dezvoltarii armonioase. In acest sens, ele apeleaza, la nevoie, la ajutorul unor firme de colectare a deseurilor menajere, precum https://www.greenglobal.ro/colectare-deseuri-menajere/, astfel incat acestea sa fie colectate conform cu ultimele norme in vigoare si, in acest mod, sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii.
2. Ingrijirea casei
Pentru o viata lipsita de griji, femeile trebuie sa infrunte o alta provocare, si anume ingrijirea corespunzatoare a locuintei. Astfel, ele trebuie sa aiba in vedere nu numai curatenia, ci si folosirea celor mai noi tehnologii pentru a evita eventualele evenimente neplacute. De aceea, ele trebuie sa se orienteze catre achizitionarea de senzori de fum, de gaze, sisteme antifurt. De asemenea, un alt rol important il joaca sigurantele, iar pentru a indeparta riscul supraincarcarii si al topirii, recomandam cautarea unor sigurante automate pe A2t.ro, site care pune la dispozitia clientilor sisteme eficiente.
3. Educatia copilului
Extrem de multe femei aloca un timp considerabil educatiei copilului, precum si resurse financiare. Intrucat in zilele noastre au aparut extrem de mult posibilitati care sprijina copiii sa evolueze, tot mai multe mamici se orienteaza catre cursuri care sa ii ajute in dezvoltarea personala pe cei mici: actorie, desen, limbi straine, bune maniere, dans. Mai mult, ele fac tot posibilul ca si acasa sa ii antreneze pe cei mici in activitati educative.

33

4. Gatitul
Pentru foarte multe reprezentante ale sexului feminin, gatitul reprezinta o adevarata provocare, in special in momentul cand familia se mareste. Cele mai multe incearca sa isi imbunatateasca calitatile de gospodine facand experimente continuu si cerand sfaturi, in timp ce altele merg la cursuri special organizate in acest sens.
445. Relatia de cuplu
Intrucat o femeie trebuie sa se ocupe de foarte multe lucruri, asa cum am amintit anterior, este necesar ca ea sa se gandeasca la cum le poate imbina pe acestea, astfel incat relatia de cuplu sa nu fie afectata. In acest caz, fiecare femeie trebuie sa raspunda provocarii de a-l implica cat mai mult pe sot atat in activitatile casnice, cat si in cresterea copilului. Doar astfel ea nu va ajunge sa aiba frustari din cauza suprasolicitarii si va putea petrece mai mult timp alaturi de partenerul de viata.
Asadar, o femeie trebuie sa raspunda unei avalanse de provocari odata ce se casatoreste si devine mamica. Ea trebuie sa aiba grija sa asigure un mediu sanatos siesi si celor din jur, sa gateasca, sa se ocupe de educarea copiilor, fara a pierde din vedere vreun moment mentinerea unei relatii nechimbate cu partenerul.


Publicat  :  aprilie 26, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare