Bugetul comunei Putineiu a fost adoptat

consiliul local Putineiu                    foto:arhivă

Miercuri, 21 aprilie, aleșii locali din comuna Putineiu s-au reunit în ședință ordinară pentru a dezbate bugetul de venituri și cheltuieli al comunei pentru anul 2021.
Cu toată opoziţia consilierilor locali PSD, Racman Biță, Gâdea Mirel şi Cârjaliu Mihai, care au votat împotriva bugetului local, acesta a fost adoptat cu majoritate de voturi, în forma propusă de către executivul primăriei.breazu

 

„Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al comunei Putineiu este un proiect important ce trebuia validat de Consiliul Local pentru funcționarea aparatului propriu al Primăriei și realizarea investițiilor.
Din nefericire, cei trei consilierii locali PSD au uitat jurământul pe care l-au depus la începerea mandatului: Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Putineiu.
Votul lor de astăzi nu a fost un vot împotriva lui Gheorghe Breazu, ei au votat împotriva locuitorilor din Putineiu.
Ei au spus NU continuării proiectelor de dezvoltare a comunei, au votat împotriva asistaţilor sociali, împotriva angajaţilor primăriei.
Dacă bugetul nu era adoptat astăzi, se punea în pericol desfăşurarea activităţii curente, pentru că nu se mai puteau achita: salariile angajaților Primăriei și a asistenților sociali, contractele de prestări servicii, facturile de utilități (energie electrică, iluminat public, apă, gunoi, combustibil), iar investițiile erau blocate.
Racman Biță, liderul consilierilor locali PSD, ar trebui să înţeleagă că s-a încheiat campania electorală, interesul nostru comun este dezvoltarea comunei Putineiu. „ ne-a declarat Gheorghe Breazu, primarul comunei Putineiu.


Publicat  :  aprilie 21, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare