„ Bomba” alegerilor locale: Cătălin Corbea nu mai candidează la primăria Prundu

Catalin Corbea

Cu doar câteva ore înainte de închiderea perioadei în care candidaţii îşi pot depune dosarele pentru alegerile locale din data de 9 iunie, Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat de primar al comunei.
În locul acestuia va candidat, din partea PNL, viceprimarul Gigi Cristescu.
Cătălin Corbea are asigurat un loc eligibil pe listele PNL pentru Parlamentul României.

Contactat telefonic în urmă cu câteva minute, Cătălin Corbea ne- a declarat:
„Aşa este, primăria nu este o chestiune pe viaţă, primarii trebuie să facă şi un pas în lateral. Decizia mea este una firească şi sunt mulţumit pentru ce am realizat pentru Prundu şi pentru faptul că am reuşit să duc la bun sfârşit toate proiectele. Predau ştafeta viceprimarului Gigi Cristescu care mi- a fost coleg de bancă, coleg de serviciu şi îmi este şi un foarte bun prieten. Am lucrat împreună în administraţie timp de 16 ani şi sunt convins că va continua modernizarea comunei şi cu sprijinul meu, bineînţeles. Îi doresc succes!
Eu am decis să candidez la alegerile parlamentare deoarece zona aceasta a judeţului nu a fost reprezentată în parlament timp de 25 de ani. Ultima oară a fost senator unchiul meu, Dragoş Popescu. Pentru un post de parlamentar sunt susţinut de către PNL Giurgiu. Echipa pe care o are PNL Giurgiu este cea mai puternică echipă politică din ultima perioadă.”


Publicat  :  aprilie 30, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare