Bogdan Toma, candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Bucşani: „Am ambiţia să realizăm o comună modernă, europeană”

bogdan toma 2

Bogdan Toma are 34 de ani, este născut în satul Podişor, comuna Bucşani, şcoala generală a absolvit – o în comuna natală, a urmat apoi cursurile liceului din Bolintin Vale şi este licenţiat al Facultăţii de Drept.
În prezent se ocupă de mai multe afaceri pe care le deţine familia.
Bogdan Toma este candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Bucşani la alegerile locale din acest an.
Până în prezent nu m- a interesat politica. După ce conducerea comunei a fost preluată practic de către Dan Păsat, care a generat o serie de conflicte în localitate, am decis să fac acest pas.
Ca fiu al comunei nu puteam să asist insensibil la distrugerea comunei de către Dan Păsat „, ne spune Bogdan Toma, candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Bucşani.
Este tinereţea un impediment? Bogdan ne răspunde direct: ” Nu, dimpotrivă este un atu important pentru proiectul pe care l- am pregătit pentru comuna Bucşani.
  Dacă analizăm profilul primarilor din localităţile româneşti cu cea mai dinamică dezvoltare, vom constata că, în majoritatea cazurilor, aceştia sunt tineri, provin din domeniul privat şi au experienţă în implementarea proiectelor cu finanţare europeană.
În prezent un primar nu trebuie să aştepte doar să primească nişte bani de la bugetul de stat, care oricum sunt puţini şi nu permit o dezvoltare durabilă a localităţii. El trebuie să ştie să găsească surse alternative de finanţare, cu prioritate pentru banii europeni.
Dacă ar fi să fac o paralelă între mine şi Păsat, aş putea spune că eu am experienţă în implementarea proiectelor cu finanţare europeană, Păsat are „experienţă ” în alte „domenii”. Consider că alegerea nu este deloc grea pentru oamenii din Bucşani „, ne mai spune Bogdan Toma.
Ca o dovadă a faptului că Bogdan Toma vine cu o viziune nouă, modernă, de dezvoltare a comunei Bucşani, echipa pe care a pregătit-o pentru consiliul local este una nouă, formată din oameni tineri, profesionişti în domeniul în care activează:
” Echipa pe care o am alături de mine este formată în majoritatea cazurilor din oameni tineri. Doar o singură persoană din lista actualilor consilieri locali, este vorba despre preşedintele organizaţiei locale PSD, urmând să se regăsească pe lista de consilieri locali pe care o propunem locuitorilor din Bucşani. Consider că avem nevoie de un suflu nou, care să permită implementarea unei administraţii locale moderne în comuna noastră. Cred că este momentul generaţiei mele, acesta este motivul pentru care mi-am asumat candidatura. Le mulţumesc colegilor pentru sprijin şi încredere”, a completat Bogdan Toma, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Bucşani.
1. Finalizarea proiectului de introducerea a reţelei de apă potabilă în toate satele.
2. Pavarea trotoarelor din toate satele comunei
3. Implementarea proiectului de înfiinţare a reţelei de gaze naturale în comună.
4. Modernizarea mobilierului stradal prin montarea de băncute şi plantarea de pomi.
5. Acordarea de teren tinerilor căsătoriţi, pentru construirea de locuinţe.
6. Finalizarea proiectului de asfaltare a tuturor străzilor din comună.
7. Un sediu nou pentru primărie.
8. Construirea de locuri de joacă şi baze sportive.
9. Punct de permanenţă şi farmacie umană în comună.
10. Reabilitarea Bisericilor, igienizarea şi extinderea cimitirelor din Bucşani
11. Construirea unui cămin cultural modern pentru desfăşurarea de activităţi cultural – artistice
12. Efectuarea planurilor parcelare pentru identificarea şi delimitarea exactă a proprietăţilor- sunt doar câteva puncte din proiectul administrativ pregătit de către Bogdan Toma pentru comuna Bucşani.
” Vreau să specific că programul meu este mult mai amplu, cu soluţii punctuale pentru majoritatea problemelor din toate satele ce aparţin de comuna Bucşani.
Oamenii din Bucşani trebuie să ştie că acestea nu sunt simple promisiuni, care vor rămâne doar scrise pe hârtie. Am puterea şi ambiţia să realizez mult mai mult decât ne-am propus la acest început de drum. Vreau să construim împreună o comună modernă, care să ofere locuitorilor din Bucşani toate facilităţile unui trai decent şi liniştit”, ne- a mai declarat Bogdan Toma, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Bucşani.


Publicat  :  iulie 17, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare