Aventura Erasmus+ continuă pentru Școala Gimnazială Nr.7 Giurgiu

 Polonia 

  În perioada 31 martie – 04 aprilie 2024, a avut loc a doua mobilitate de grup a elevilor din cadrul proiectului Erasmus+ Nr. 2023-1-RO01-KA121-SCH-000119980, obiectivul acestui an fiind prevenirea fenomenului de bullying și cyberbullying.
Mobilitatea a avut loc la școala Zespół Szkół im. por. Józefa Sarny din Gorzyce, Polonia, iar la această mobilitate au participat 7 elevi și două cadre didactice.
Delegația Școlii Gimnaziale Nr.7 a fost primită călduros cu un program artistic care a debutat cu un moment emoționant – intonarea imnurilor celor două țări. Au fost prezentate dansuri, cântece tradiționale, au fost recitate poezii și interpretate fragmente din ”Romeo și Julieta” în limba germană și ”Hamlet”.
Activitățile au continuat cu vizitarea școlii, cu jocuri de cunoaștere, elevii au realizat jocuri de rol în care au fost prezentate situații de bullying și au realizat postere cu reguli de comportament.
În ultima zi a mobilității elevii au participat la ore de robotică, matematică, fizică și engleză.
 Elevii și cadrele didactice au fost cazați la internatul școlii, astfel copiii au avut posibilitatea de a interacționa cu elevii polonezi și după încheierea programului de școală.
    Mobilitatea s-a încheiat cu acordarea certificatelor de participare.


Publicat  :  aprilie 7, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare