AUR Giurgiu ne ia pe toţi de proşti: Propune candidat la Consiliul judetean un individ cu numeroase probleme penale, Iosif Dorin Cândea!

candea-AUR

Fondator al Centrului Medical Condor din București, cu o amplă experiență în administrația publică (a fost consilier județean timp de 12 ani în Ilfov, a deținut funcții de conducere în cadrul Registrului Auto Român 15 ani, și a fost inclusiv președinte al Comisiei de Urbanism din cadrul CJ Ilfov), Iosif Dorin Cândea vine cu o propunere pentru giurgiuveni, la nivel județean: dezvoltare prin cele trei cuvinte: ȘTIU, POT, VREAU! ” aşa îşi prezintă AUR Giurgiu candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean.
Este o atitutidine duală, specifică celor de la AUR.
candea_basescuDorin Iosif Cândea, pe numele său complet, candidatul AUR Giurgiu la Consiliul judeţean, este un traseist politic şi o persoană cu numeroase probleme penale.

Timişorean la origini, Dorin Cândea, membru PDL şi director la RAR Timişoara, a fost condamnat definitiv de către Curtea Supremă de Justiţie ” La câte doi ani de închisoare pentru fals material în înscrisuri oficiale şi pentru complicitate la fals material şi a constatat că „în baza Legii 137/1997 cele două pedepse au fost graţiate. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş a întocmit în 1994 un rechizitoriu prin care au fost trimise în judecată zece persoane, printre care şi Cândea Iosif Dorin, la vremea respectivă gestionar la staţia 5 Peco din Târnăveni. Conform procurorilor toţi aceştia „în perioada decembrie 1992 – iulie 1993 au participat în calitate de autori, instigatori sau complici în mod repetat la falsificarea unor înscrisuri oficiale sau sub semnătură privată” pentru a înmatricula maşini mai vechi de opt ani sau fără documente de provenienţă. Ulterior, Cândea a obținut în instanță reabilitarea. ” sursă: https://www.pressalert.ro/2020/04/condamnatul-dorin-candea-care-avut-legaturi-cu-mafiotul-sergiu-bahaian-numit-director-adjunct-al-registrului-auto-roman/
press alert 1” „Consilierul judeţean Iosif Dorin Cândea, ales pe listele PDL Timiş deşi la data scrutinului din 2008 avea două condamnări penale la activ, se află în stare de incompatibilitate cu funcţia de director la RAR Timiş, pentru că este în acelaşi timp şi preşedintele unei asociaţii nonguvernamentale. El a vrut să vândă asociaţia, a încasat banii, dar a uitat să mai încheie şi tranzacţia „sursa: https://www.cotidianul.ro/consilierul-infractor-conduce-rar-timis/
” Propunerea” AUR Giurgiu pentru giurgiuveni apare şi în dosarul cunoscutului criminal în serie Sergiu Băhaian, dovezile apar într-un dosar întocmit de DIICOT împotriva candidatului AUR:Candea -condamnat Cândea a trimis prin poştă 1.500 lei şoferului lui Băhăian, şoferul Edward Marian Mărculescu, arestat în acelaşi dosar. Au urmat şi alte discuţii între Băhăianu şi Cândea, iar în una dintre ele din 2007 “au discutat şi despre campania electorală locală şi parlamentară. Băhăian s-a oferit atunci să le furnizeze confecţii, produse de la fabrica surorii sale, cu diferite defecte de fabricaţie pentru a fi distribuite alegătorilor înainte de campania electorală. A trimis atunci nişte bani online pentru plata carburanţilor folosiţi în transportul confecţiilor de la Bucureşti până la Timişoara (explicaţie nesatisfăcătoare a transferului sumei de 1.500 de lei prin mandat online către Mărculescu Edward Marian la data de 21.05.2007, dacă ne raportăm la data începerii campaniei electorale)”, au scris în rechizitoriu procurorii DIICOT.

candeaÎntr-o conferinţă de presă, în care şi-a făcut anunţatat prezenţa la Giurgiu, Iosif Dorin Cândea nu a negat toate acuzaţiile, spunând că a avut o singură problema cu legea şi legătura cu criminalul Sergiu Băhaian a fost şoferul acestuia.


Publicat  :  mai 30, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare