Asociaţia Hope Rescue Centre a oferit cadouri de sărbători familiilor nevoiaşe din comuna Schitu

IMG_7840

Aproximativ 50 de familii nevoiaşe din comuna Schitu s-au bucurat în aceste zile de cadourile oferite de către reprezentanţii asociaţiei Hope Rescue Centre, în colaborare cu autorităţile locale din comună.
Pachete de Paşte au fost îmbelşugate şi au adus puţină lumină pe chipurile celor care au nevoie de ele.

IMG_7878” În pragul Sărbătorilor Pascale, ne dorim să facem cât mai mulţi oameni fericiţi prin gesturi care să vină din suflet şi să se îndrepte către cei care au într-adevăr nevoie de ajutorul nostru. Mulţumim celor de la asociaţia Hope Rescue Centre pentru faptul că au ales comuna noastră pentru desfăşurarea acestei acţiuni umanitare. Ajutorul a mers către persoanele nevoiaşe din toate satele comunei Schitu”, ne-a declarat primarul comunei Schitu, Ionel Paşol.IMG_7859
Asociaţia Hope Rescue Centre este înființată în anul 2015, de către Marian și Daniela Zaharia, un cuplu de profesioniști cu o experiență de peste 22 ani în lucrul cu oamenii străzii, cu persoanele dependente, cu copiii abandonați sau cu grupurile sociale vulnerabile.
Hope Rescue Centre își propune să aducă speranță persoanelor neprivilegiate prin oferirea mijloacelor materiale, emoționale, educaționale și spirituale menite să le ajute să devină cetățeni responsabili ai societății.


Publicat  :  aprilie 21, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare