APDF Giurgiu inventariază pontoanele amplasate în limitele Portului Giurgiu- Canalul Plantelor

apdf 1-1

Reprezentanţii Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării Fluviale S.A. Giurgiu, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Giurgiu, au efectuat marţi, 13 iulie, o acţiune de inventariere şi identificare a construcţiilor plutitoare (pontoane) amplasate în limitele Portului Giurgiu- Canalul Plantelor. În urma acestui control, a fost constatat faptul că majoritatea acestor construcţii plutitoare (pontoane) sunt staţionate în mod legal, dar şi că există construcţii care staţionează pe Dunăre fără a avea documentele necesare.
Luiza Mihaela Haschka, directorul general al APDF Giurgiu, ne prezintă rezultatele acestei acţiuni de control:

Luiza Haskka- director APDF Giurgiu„Vreau să le mulţumesc poliţiştilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Giurgiu pentru sprijinul legal şi logistic pe care ni l-au oferit în cadrul acţiunii noastre. De asemenea, mulţumesc şi celor de la Căpitănia Zonală Giurgiu care ne-au pus la dispoziţie datele de identificare pentru aceste construcţii.
Fac un apel către toţi posesorii de pontoane care nu sunt declarate să se prezinte la sediul APDF Giurgiu pentru întocmirea documentelor de intrare în legalitate. Inventarierea va continua şi în Bazinul Veriga şi în tot perimetrul Dunării aflat în administrarea APDF Giurgiu”, ne-a declarat Luiza Mihaela Haschka, directorul general al APDF Giurgiu.


Publicat  :  iulie 14, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare