ANUNŢ PUBLIC

anunt-public

In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare,TITULARUL: ORGANIZATIA UTILIZATORILOR DE APA PENTRU IRIGATII (O.U.A.I.) PRUNDU-MISLEA’’ cu sediul in : jud. Giurgiu, sat Prundu, com. Prundu, str. Principala, nr.9, in incinta INTER MOTOCROSS SRL, intentioneaza sa solicite de la A.N. “Apele Romane” – „Administrația Bazinala de Apa Arges-Vedea,, , aviz de gospodarire a apelor, pentru realizarea lucrarii: REABILITAREA SI MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII DE IRIGATII AFERENTE PLOTULUI SAM V, COM. ISVOARELE SI COM. GOSTINARI, JUD. GIURGIU

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa: jud. Giurgiu, sat Prundu, com. Prundu, str. Principala, nr.9, in incinta INTER MOTOCROSS SRL., persoana de contact Adina CÎINARU, nr.de telefon 0769 101 935, dupa data de 31.10.2023.


Publicat  :  octombrie 25, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare