Administraţia locală din Putineiu a pregătit începerea noului an şcolar

IMG-20200826-WA0009

Conducerea primăriei Putineiu, alături de Consiliul Local, continuă seria acţiunilor menite să protejeze locuitorii din comună de COVID- 19.IMG-20200826-WA0002
La începutul acestei săptămâni, fiecare familie din Putineiu a primit măşti, mănuşi şi gel pentru dezinfectarea mâinilor.
” Încă de la apariţia acestei pandemii, am decis la nivelul Primăriei şi Consiliului Local să luăm toate măsurile necesare pentru sănătatea locuitorilor din comuna noastră. În luna aprilie am asigurat pentru fiecare familie un set de protecţie, acum am repetat acţiunea.
Toate unităţile şcolare vor fi dezinfectate şi igienizate complet.
De asemenea, la începutul noului an şcolar administraţia locală va asigura elevilor şi cadrelor didactice măşti de protecţie şi toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a procesului de învăţământ în comuna noastră”, ne-a declarat Gheorghe Breazu, primarul comunei Putineiu.IMG-20200826-WA0001
În acelaşi timp, din fonduri alocate de către bugetul local, elevii din Putineiu vor primi tablete cu acces la internet, astfel încât elevii să poată beneficia de soluţii alternative pentru o bună desfăşurare a cursurilor.

Sursa foto:Foto Arcanu


Publicat  :  august 26, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare