Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu recomandă folosirea serviciilor electronice

ANAF Giurgiu

În condiţiile actuale, când este foarte importantă respectarea distanţării sociale, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu reaminteşte că, au fost implementate o serie de servicii electronice menite a facilita îndeplinirea obligaţiilor declarative și de plată ale contribuabililor.

Serviciul Spaţiul Privat Virtual este uşor de accesat, gratuit și disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice sau entităţilor fără personalitate juridică.

Acest serviciu online permite obținerea informațiilor fiscale privind situația fiscală, depunerea electronică a declaraţiilor fiscale și primirea electronică a documentelor și a actelor administrativ fiscale.

Documentele comunicate prin Spaţiul Privat Virtual au aceeaşi putere juridică, asemenea celor comunicate prin poştă sau la ghişeu.

Instrucțiunile privind înrolarea în SPV sunt disponibile pe site-ul www.anaf.ro, la următorul link https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/inreg_inrol_pf_pj_spv.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu


Publicat  :  martie 16, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare