Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu- 1 martie 2022, termen limită pentru înregistrarea în SPV

Directia-generala-a-finantelor_1

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu reaminteşte celor interesaţi că, începând cu data de 01.03.2022, înrolarea contribuabililor în Spațiul Privat Virtual (SPV) va fi obligatorie.

Categoriile de contribuabili/plătitori care vor fi obligate să transmită organului fiscal central cereri, înscrisuri sau oricare alte documente prin mijloace electronice de transmitere la distanță, respectiv prin înrolarea în sistemul de comunicare electronică (SPV) dezvoltat de Ministerul Finanțelor/ANAF sunt:

– persoanele juridice, asocieri și alte entități fără personalitate juridică;

– persoanele fizice care desfășoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent în una dintre formele prevazute de OUG nr. 44/2008 privind desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale, cu modificările și completările ulterioare.

Înregistrarea în serviciul „Spațiul Privat Virtual“ se face accesând pagina principală A.N.A.F (www.anaf.ro) apoi secțiunea „Servicii Online“ – înregistrare/Înrolare persoane fizice și juridice în SPV“.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu

 

 


Publicat  :  ianuarie 17, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare