ACȚIUNI DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII GIURGIUVENI

politia

În ultimele 24 de ore, polițiștii giurgiuveni au intervenit la peste 84 de evenimente și au fost aplicate peste 308 sancțiuni contravenționale.

Pentru siguranța cetățenilor, polițiștii giurgiuveni au intervenit la peste 84 de evenimente dintre care 69 au fost sesizate prin SNUAU 112.

De asemenea, în urma neregulile constatate, polițiștii au aplicat 308 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 127.355 lei.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii giurgiuveni au desfășurat activități în urma cărora au aplicat 283 de sancțiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 81 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 200 pentru alte abateri la regimul rutier.

Ca măsura complementară, polițiștii au reținut 16 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare auto.

Poliția Giurgiuveană acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.


Publicat  :  august 28, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare