Duminică, 29 septembrie: Silviu Cazacu, primarul comunei Izvoarele, invită toţi locuitorii comunei la „ Ziua Comunei Izvoarele”

461091015_3883048261941247_4884477125477057901_nPrimarul Silviu Cazacu şi Consiliul Local Izvoarele invită, duminică, 29 septembrie, pe toţi locuitorii comunei să participe la ediţia a III-a a Zilei Comunei Izvoarele.
Evenimentul va începe la ora 10:00 şi se va desfăşura şi în acest an în centrul comunei, în zona Căminului Cultural.
Şi la manifestarea din acest an este organizat un Târg al Producătorilor Locali, unde vor fi prezentate produse delicioase pregătite de oameni harnici din comună.
Începând cu ora 12:00, vor avea loc manifestările de decernare de diplome pentru cadrele didactice şi sportivi din comună, o recompensă pentru întreaga activitate a acestora.
Silviu CazacuUrmează apoi petrecerea, una pe cinste, promite Silviu Cazacu, primarul comunei Izvoarele.
Programul artistic va fi susţinut de către: Formaţia” Fraţii Micu”, Băcianu Maya Ştefănia, Ianis Micu, Stanciu Ricardo, Arcuş Florentina şi Formaţia de dansuri ţigăneşti Kellas Sukar.
La sărbătoarea oamenilor din comuna Izvoarele nu vor lipsi micii şi berea, locurile de distracţie pentru copiii din localitate şi multe alte surprize.
” Ziua Comunei Izvoarele” a devenit o tradiţie pentru locuitorii comunei, dar şi pentru cei din comunele învecinate, manifestarea fiind iniţiată de către primarul Silviu Cazacu.


Publicat  :  septembrie 26, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare