5 lucruri pe care le poti face cu banii stransi la nunta!

Picture1
Organizarea unei nunti este destul de dificila, din cauza tuturor detaliilor pe care viitorii miri trebuie sa le stabileasca. Bineinteles, toti viseaza la nunta perfecta, iar in acest scop cauta cele mai bune variante din toate punctele de vedere.

Care sunt cele mai importante detalii care contribuie la nunta ideala?
Intrucat sunt foarte multe lucruri de care viitorii miri trebuie sa tina cont am pregatit o lista cu acestea, iar apoi vom detalia ce pot face acestia cu banii stransi in urma nuntii. Iata de ce trebuie sa se ocupe mirele si mireasa:
Picture2-de gasirea restaurantului si de stabilirea datei;
-de cumpararea invitatiilor, precum si a plicurilor pentru bani care vor fi asezate pe mese, acestea indicandu-le si locurile invitatilor. Acestea pot fi cumparate de pe www.taramuliubirii.ro, site dedicat accesoriilor speciale pentru evenimente deosebite.
-de achizitionarea tinutelor: atat mirele, cat si mireasa trebuie sa se ocupe din timp de acest aspect. Se pare ca la cea din urma este mai greu, intrucat rochia trebuie sa fie cu totul si cu totul deosebita, iar pantofii foarte comozi. Daca inca nu i-ai cumparat, vezi aici modele absolut superbe si comode.
-de gasirea verighetelor, a buchetului si a aranjamentelor florale pentru mese;
-de cadoul pentru nasi;
-de cautarea unui fotograf bun, a unei formatii sau DJ.
Acestea reprezinta numai cateva dintre detaliile pe care trebuie sa le puna la punct viitorii miri, iar ele sunt consumatoare de energie si timp, in mod cert. Cu toate acestea, daca s-au organizat extrem de bine si nu au risipit bani pe nimicuri, ei pot strange in urma nuntii o suma considerabila. Din pacate, foarte multi tineri vad in nunta lor o afacere profitabila, aceasta pierzandu-si foarte mult seminificatia.

Vrei sa afli ce poti face cu banii ramasi dupa celebrarea casatoriei? Iata cateva sugestii:
1.In primul rand, in cazul in care nu ai o locuinta, dar iti doresti sa faci un credit in viitorul apropiat, atunci cel mai bine este sa consideri banii stransi drept avans pentru viitoarea voastra casa. Daca nu vrei un apartament in centrul orasului, te poti orienta catre apartament 2 camere in Bragadiru, intrucat ofertele sunt extrem de avantajoase.

Picture3
2.Pleaca in vacanta. Dupa tot stresul acumulat in urma organizarii nuntii, trebuie ca impreuna cu sotul tau sa stabilesti o locatie care v-ar placea amandurora si sa plecati intr-o vacanta, fie ea si de 3-4 zile si sa va relaxati. Eventual, poti cauta un city-break. Nu amana “zilele de miere”, caci vei regreta ulterior.
3.Plateste absolut tot. Ideal este ca imediat dupa nunta sa ai grija sa platesti la restaurant, fotograful, formatia si asa mai departe si sa iti mai ramana si bani. Chiar daca iti vor ajunge la fix, scapa de datorii pentru a nu intra in viata de familie cu ele, intrucat se spune ca aduc ghinion.
4.Investeste-i. Daca tu si sotul tau ati avut dintotdeauna in cap ca trebuie sa va deschideti o afacere a voastra si nu ati avut capital pentru a-l investi, aceasta este oportunitatea perfecta. Astfel, veti putea dezvolta o afacere de familie, iar indiferent de veti avea succes sau nu o sa aveti multumirea de a incerca.
Picture45.Cumpara o masina. In cazul in care deja ti-ai dat seama ca in zilele noastre e destul de greu sa te descurci fara masina, poti vedea in aceasta o investitie pentru viitor, mai ales daca iti este necesara pentru a ajunge la lucru.
Prin urmare, mirii trebuie sa se ocupe de foarte multe lucruri, insa pot avea si satisfactii dupa nunta. Bineinteles, depinde numai de ei ce fac cu banii stransi, insa se pare ca majoritatea isi doresc acelasi lucru: sa dea avansul pentru o casa.


Publicat  :  aprilie 20, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare