Ziua Internaţională Anticorupţie

prezentare_n

Cu ocazia Zilei Internaţionale Anticorupţie (care este în ziua de 9 decembrie 2014) în data de 4 decembrie, Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlasca” al judeţului Giurgiu au organizat o acţiune comună, cu tema “Regimul Juridic al incompatibilităţilor şi conflictului de interese la nivelul structurilor M.A.I.”.
Activitatea, la care au participat cadrele cu funcţii de conducere şi de execuţie din toate structurile ministerului de interne de pe raza judeţului Giurgiu, a avut loc în sala de şedinţe a ISU Giurgiu.
La întâlnire, inspectorul de integritate Mihai Fentzel, şef serviciu în cadrul Agenţiei Naţionale de Integritate şi comisarul şef Paul Milodin, şef Serviciu Prevenire din cadrul Structurii Centrale a D.G.A au prezentat materiale de interes în domeniu şi au adus la cunoştinţă participanţilor „Ghidul Anticorupţie 2014”. În cadrul aceleiaşi întruniri s-au dezbătut aspecte legislative de noutate în domeniu, activitatea având un caracter interactiv.
Participanţii au apreciat ca pozitivă această iniţiativă şi s-au arătat interesaţi de aspectele aduse în discuţie.


Publicat  :  decembrie 6, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare