Vom mai avea vreme frumoasă două zile!

vremea meteo apus

Meteorologii prognozează pentru următoarele zile o răcire a vremii, iar ploile îşi vor face apariţia, pe alocuri, acestea urmând să se transforme în furtuni. Începând de sâmbăta, temperaturile scad faţă de ziua precedentă în toate regiunile, vremea devenind uşor mai rece decât în mod normal la această dată în Moldova şi în estul Transilvaniei.

Peste jumătatea estică a ţării vor staţiona norii şi local va mai ploua, în timp ce în restul teritoriului aceştia mai lasă loc şi soarelui din când în când, iar ploile îşi fac apariţia pe arii restrânse. Pe crestele montane, trecător, precipitaţiile pot fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul este destul de agitat la nivelul întregii ţări, dar va avea viteze mai mari în estul teritoriului, în sud-vestul extrem şi în zona montană înaltă.

La Giurgiu, începând cu ziua de sâmbăta vremea se răcoreşte, iar în cursul zilei, cerul va avea înnorări şi trecător va mai ploua slab. Vântul va sufla cel mult moderat, iar termometrele nu vor strânge mai mult de 18 grade.


Publicat  :  octombrie 16, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare