Vasile Mustatea este un fel de Hopa-Mitică!

Johannis0

Orice s-ar spune despre Vasile Mustatea: jos pălăria. Este un maestru al disimulării, este un fel de Hopa – Mitica care reuşeşte să cadă mereu în picioare. L-a dus de nas pe Iliescu, până s-a văzut preşedinte la Consiliul judeţean, l-a păcălit pe Antonescu, până ce a distrus PNL Giurgiu, pe neamţ îl are la degetul mic. Deşi este preşedintele PNL, Iohannis nu a dat impresia că ar şti ceva despre Giurgiu şi chiar mai mult nu l-ar interesa situaţia organizaţiei de aici.

Vizita prezidenţiabilului ACL la Giurgiu a semănat cu celebrele vizite ale lui Ceauşescu. I s-a arătat doar ce se vroia să vadă, lume multă, aplauze, zâmbete şi încurajări. Cu siguranţă a plecat la Sibiu cu impresia că la Giurgiu va câştiga detaşat alegerile. O simplă butaforie pusă în scenă de Vasile Mustatea, pe care neamţul a înghiţit-o fără să clipească.

Este adevărat, sala mare a teatrului „Tudor Vianu” a fost arhiplină, vreo 500 de persoane. Majoritatea celor prezenţi au fost însă angajaţi ai Consiliului judeţean, aduşi la eveniment cu „japca”. Nu am văzut vreun consilier judeţean printre ei, iar dintre consilierii municipali numai 3-4.

Din cei 32 de primari pe care PNL-ul i-a avut după 2012, au fost prezenţi doar 8: Săbăreni, Cosoba, Daia, Oinacu, Gostinu, Malu, Grădinari şi Adunaţii Copăceni. Bonus primarul de la Buturugeni, Dumitru Preda, care după ce vineri a fost prezent şi la lansarea PSD, ca romanul imparţial, a răspuns prezent şi chemării PNL. Carapanceanu, de la Ghimpaţi, a trimis şi el câţiva angajaţi ai primăriei, la fel şi Mototolea, de la Valea Dragului, aceştia deplasându-se la Giurgiu chiar cu maşina instituţiei.

Dacă privim la rece, atât la ceea ce s-a întâmplat pe scenă, discursuri şi personalităţile prezente, PDL-ul a lăsat impresia că este partidul dominant. Majoritatea personalităţilor aflate în primul rând sunt membrii marcanţi PDL, cel mai bun discurs l-a avut Gheorghe Ştefan, preşedintele PDL, imnul ACL este imnul PDL.


Publicat  :  septembrie 17, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare