Tradiţiile giurgiuvene sunt prezentate la Palatul Parlamentului

muzeu judeteanLa invitația Uniunii Naționale a Consiliile Județene din România, Consiliul județean Giurgiu este reprezentat la summit-ul pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, pe tema „Securității ciberneticii în aviația civilă „, eveniment care se desfășoară la Palatul Parlamentului.
La această manifestare, ce reuneşte peste 300 de participanţi, judeţul nostru este prezent printr-un stand expoziţional realizat de către Muzeul Județean” Teohari Antonescu” și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Giurgiu.
Vizitatorii au ocazia să vadă costume populare specifice zonei ” Vlașca”, dar vor avea parte și de un spectacol oferit de către ansamblul de dansatori.

Având în vedere că sărbătorim Centenarul Marii Uniri, organizatorii consideră că acest eveniment reprezintă o bună oportunitate de promovare a imaginii și tradițiilor românești, UNCJR fiind invitată să organizeze în cadrul acestui eveniment un stand de prezentare pe tema portului național, a tradițiilor și obiceiurilor specifice diferitelor județe.


Publicat  :  mai 7, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare