Toma Petcu, noul preşedinte al Consiliului judeţean Giurgiu: Mulțumesc celor 70 de mii de oameni care ne-au acordat încrederea lor prin vot !

PNL Giurgiu-Toma Petcu

Mulțumesc celor 70 de mii de oameni care ne-au acordat încrederea lor prin vot !
Celor care nu ne-au votat, le transmitem că vom fi în continuare în slujba lor, la fel cum suntem în slujba tuturor cetățenilor din județ, indiferent de opțiunea lor electorală. Îi felicităm pe toți primarii care au câștigat și le mulțumim candidaților care nu au reușit. Le garantăm că ei fac, vor face și vor continua să facă parte din echipa PNL și vor beneficia de tot sprijinul nostru. Transmit că, având în vedere scorul obținut, responsabilitatea pentru echipa PNL este acum mai mare ca niciodată. Suntem prima organizație PNL la nivel național!
În 2020 aveam 34 de primari, iar astăzi numărul acestora a crescut la 44. Am câștigat toate orașele, organizația PNL Giurgiu a scris istorie! Această realizare nu este doar o reflectare a muncii și dedicării noastre, ci și a sprijinului necondiționat al comunității. Este o confirmare a faptului că direcția noastră este cea corectă și că împreună putem construi un viitor mai bun pentru toți cetățenii din județ. Ne angajăm să continuăm cu aceeași determinare și pasiune, să aducem îmbunătățiri reale și durabile în viața fiecărui locuitor.
Vă mulțumim pentru încredere și susținere!


Publicat  :  iunie 12, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare