Toate unităţile de învăţământ din comuna Adunaţii Copăceni vor fi dotate cu mobilier nou si componente IT, prin PNRR

PNRR -scoli

Unitățile de învățământ din comuna Adunaţii Copăceni vor fi echipate cu mobilier nou şi dotări pentru laboratoarele școlare, printr-un proiect al Primăriei Adunaţii Copăceni care a obţinut finanţare din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă
Elevii şi cadrele didactice vor beneficia în scurt timp de condiţii de învăţământ la standarde europene.
Mai multe amănunte sunt oferite de către primarul Daniel Cezar Rusu, pe pagina personală de socializare:

” Sunt bucuros să vă informez că a fost parafat contractul privind “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ de pe raza Comunei Adunații Copăceni, județul Giurgiu “. Așa cum arată și denumirea, contractul desfășurat prin PNRR ne va permite să dotăm școala noastră cu echipamente de ultimă generație ( mobilier și echipamente interactive – tablă electronică, echipamente desktop și laptop, instalație de sunet, etc.) necesare desfășurării procesului de învăţământ după ultimele standarde.
Îmi reafirm intenția mea de a asigura copiilor din comuna noastră condiții de a trăi și studia în condiții cel puțin la fel de bune ca în localitățile urbane. Încă din prima mea zi de mandat am pornit pe acest drum, iar eforturile mele și sprijinul vostru vor arăta că viitorul este al copiilor noștri „.


Publicat  :  august 4, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare