Sute de pachete de Crăciun au fost dăruite copiilor din Putineiu

Putineiu 1

Moş Crăciun a venit şi în acest an pentru preşcolarii şi şcolarii din comuna Putineiu.
Primarul Gheorghe Breazu şi Consiliul Local Putineiu au oferit cadouri pentru fiecare elev şi copil de grădiniţă.breazu
Câteva sute de copii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun miercuri, 18 decembrie, la modernul cămin cultural din Putineiu.Putineiue 3
Manifestările au început cu un program artistic în cadrul căruia elevii, sub atentă îndrumare a profesorilor şi cu o costumaţie specificã, au dat viaţã celor mai cunoscute personaje care marcheazã sãrbãtoarea de Crãciun şi Anul Nou. Talentul acestora a fost răsplătiţi cu ropote de aplauze.
axinteSurpriza pregătită pentru cei prezenţi de către Gheorghe Breazu, primarul comunei Putineiu, a fost spectacolul de Crăciun: ” Colindam de Sărbători „.
Pe scena au urcat Alin Oprea (Talisman), Julia Jianu, Axinte, Maria Constantin, Aurel Moga şi Marius Văduva.

Gheroghe Breazu
” Încercam în fiecare an să transmitem bucuria sărbătorilor de iarnă, prin aceste cadouri pe care le oferim copiii noştri.
Este ziua lor, sărbătoarea lor pe care noi am încercat să o facem cât mai frumoasă.
A fost o manifestare reuşită, pusă în mişcare şi de această atmosferă de sărbătoare generală, dar şi de apropierea vacanţei de iarnă. M-am bucurat să le fiu alături şi să le ofer aceste mici pachete cu dulciuri. Urez cu acest prilej tuturor locuitorilor comunei un Crăciun Fericit și un An Nou cu multe împliniri și bucurii!”, ne-a declarat Gheorghe Breazu, primarul comunei Putineiu.


Publicat  :  decembrie 18, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare