Şoapte politice: Pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu se anunţă un număr record de candidaţi

primaria Giurgiu

Cu toate că la nivel de clasă politică nimic nu este bătut în cuie în acest moment, ideea comasării alegerilor bulversând total calendarul stabilirii candidaţilor, un lucru este cert în acest moment: pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu se anunţă un număr record de candidaţi.
Singurii candidaţi anunţaţi oficial în prezent sunt Nicolae Barbu, din partea PSD, şi Bogdan Bratu (Beche), din partea AUR.
Cutuma politica spune că PNL-ul va continua cu primarul în funcţie, Adrian Anghelescu. De multe ori, logica este contrazisă însă de realitate. Sunt mulţi liberali giurgiuveni care îl vor candidat pe fostul viceprimar, Silviu Dumitrescu. Acesta stă foarte bine în sondaje şi are o marjă mare de creştere. Întârzierea anunţării candidatului PNL pentru funcţia de primar lasă loc de speculaţii.
Codruţ Câinaru şi-a anunţat astăzi demisia din PSD. Va fi candidatul USR-ului. Este ştiută de mult timp dorinţa fostului consilier local PSD de a candida pentru funcţia de primar. Un alt posibil candidat este Nicu Ştefan, de curând înscris în PMP. Candidatura acestuia depinde de negocierile la nivelul alianţei Dreapta Unită, din care fac parte USR, PMP şi Forţa Dreptei.
Ionuţ Barbu, fostul preşedinte al tineretului social – democrat, este şi el un posibil candidat pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu. Acesta este susţinut de un grup important de tineri din politică şi afaceri care consideră că este timpul unei schimbări în clasa politica giurgiuveană.
Trebuie să adăugăm celor şapte posibili candidaţi la primărie şi o reprezentantă a sexului frumos. Negocierile sunt în desfăşurare în prezent, decizia urmând să fie luată în următoarele săptămâni.


Publicat  :  februarie 20, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare