Bogdan Bratu (Beche), candidatul AUR pentru primăria Giurgiu: Eu am crescut politic şi administrativ lângă Lucian Iliescu!

AUR 1Iulian Naipeanu, coordonatorul AUR Giurgiu, Ionuț Dobrescu, secretarul filialei și Bogdan Bratu (Beche), candidatul AUR pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, au participat joi, 18 ianuarie, la o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost dezbătute mai multe subiecte de interes local şi naţional.
Coordonatorul AUR Giurgiu a precizat faptul că, până în prezent, au fost stabiliţi candidaţii la primărie pentru 14 comune, existând discuţii avansate şi în alte localităţi:Iulian Naipeanu
” Cu siguranţă, la alegerile locale din 29 septembrie vom avea candidaţi la primărie în toate comunele.În 14 comune candidaţii sunt stabiliţi, mai avem discuţii la Putineiu şi Hotarele”, a declarat Iulian Naipeanu.
Deşi şi-a anunţat de curând candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, Bogdan Bratu (Beche), spune că a intrat în această competiţie cu certitudinea că va câştiga:Bogdan Bratu-Beche
” Am 45 de ani, sunt giurgiuvean, am forţă de muncă şi un bagaj solid de cunoştinţe administrative din perioada în care am condus DRDP Craiova, o direcţie unde am coordonat 2.500 de oameni şi am gestionat un buget mai mare decât al oraşului Giurgiu, 2.500-3.000 de miliarde. Nu vreau să vin în fata giurgiuvenilor cu promisiuni, aceştia trebuie să ştie doar că acest oraş are numeroase oportunităţi de dezvoltare, trebuie doar să ştii şi să vrei să le aplici. Eu am crescut politic şi administrativ lângă Lucian Iliescu, omul care noaptea mergea în oraş şi verifica ce probleme sunt. A doua zi, la ora 7, avea şedinţă operativă cu subordonaţii şi cerea soluţionarea problemelor constatate. Aşa am lucrat şi eu la DRDP Craiova şi aşa voi lucra şi la primăria Giurgiu. Muncă multă şi un dialog permanent cu toţi giurgiuvenii, acesta va fi stilul meu de lucru„, a declarat Bogdan Bratu (Beche), candidatul AUR pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu.


Publicat  :  ianuarie 18, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare