Senatorul Toma Petcu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Giurgiu: Îmi asum candidatura pentru președinția Consiliul Județean dintr-o dorință autentică de a facilita progresul și dezvoltarea sustenabilă în județul nostru!

Toma Petcu

Experiența mea mă califică pentru a aduce o schimbare reală și palpabilă. Sunt însoțit în această misiune de o echipă de oameni competenți, care împărtășesc viziunea mea despre o administrație deschisă și responsabilă.
Sunt bucuros să îl am în echipa mea de consilieri județeni pe domnul Ion Ghimpețeanu, un profesionist cu o carieră remarcabilă ca profesor și inspector general de învățământ. Învățământul giurgiuvean a înregistrat un salt vizibil în mandatul colegului meu, de inspector general al Inspectoratului Școlar Giurgiu. Cu o viziune înțeleaptă și o profundă dedicație pentru dezvoltarea tinerilor, aduce în Consiliul Județean o experiență valoroasă și un angajament ferm pentru îmbunătățirea continuă a sistemului educațional. Aștept cu nerăbdare să colaborăm, valorificând expertiza sa în beneficiul județului nostru.
Eu și echipa mea de consilieri, ne angajăm ferm să continuăm să conducem județul Giurgiu spre un viitor prosper!


Articol:
– Comandat de Partidul Naţional Liberal (PNL) Giurgiu
– Realizat şi difuzat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro
– CUI mandatar financiar: 21240015

 


Publicat  :  mai 17, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare