Senatorul Cristian Marciu a fost prezent la inaugurarea unei noi grădiniţe la Adunaţii Copăceni

Cristian Marciu 1Cristian Marciu, senator PSD de Giurgiu, a participat luni, 9 septembrie, la festivitățile de deschidere a noului an școlar în unităţile de învăţământ din Adunații Copăceni și Dârăşti Vlașca.
Totodată, senatorul PSD a inaugurat, alături de primarul comunei Adunaţii Copăceni, Dan Rusu, o nouă grădinița cu program prelungit în localitatea Adunații Copăceni: marciu 3
„Începutul unui nou an şcolar îmi oferă prilejul de a vă adresa urări de bine, sănătate şi înţelepciune, tuturor celor care, astăzi, cu bucurie, emoţie şi speranţă păşiţi din nou pragul şcolii.
În această zi, mă adresez dumneavoastră, distinşi dascăli, stimaţi părinţi, dorindu-vă să vă vedeţi împlinite eforturile pe care le-aţi făcut şi să aveţi bucuria recunoştinţei din partea copiilor dumneavoastră.
Dragi elevi, vă îndemn să fiți curioși, setoși de cunoștințe și să nu renunțați niciodată la visuri. Felicitări cu ocazia noului an școlar și mult succes”- este mesajul transmis de către senatorul Cristian Marciu cu ocazia începerii noului an şcolar.2


Publicat  :  septembrie 9, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare