Şedinţă a Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică (ATOP), la primăria comunei Adunaţii Copăceni

adunatii copaceni-ATOPMiercuri, 5 aprilie, primăria comunei Adunaţii Copăceni a găzduit o întâlnire a Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică (ATOP). Pe lângă problemele de siguranţă publică, a fost dezbătută şi tema consumului de droguri în unităţile de învăţământ. Trebuie menţionat faptul că, la sfârşitul săptămânii trecute, primăria comunei Adunaţii Copăceni a participat la lansarea unui proiect unic în România: construirea unui campus dedicat tratamentului adolescenților ce suferă de diverse dependențe. Proiectul urmează să fie implementat în comuna Adunaţii Copăceni, în urma unei colaborări intre administraţia locală şi organizația Lions Club Internaţional, cu sprijinul lui Cătălin Tone.
Mai multe amănunte despre şedinţă ATOP de astăzi, au fost prezentate de către Daniel Cezar Rusu, primarul comunei Adunaţii Copăceni, pe pagina personală de socializare:Dan Rusu
” Astăzi, la sediul Primăriei a avut loc ședința Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică (ATOP), în cadrul căreia s-a atins printre altele și subiectul consumului de droguri în școli.
Legat de acest subiect, tot astăzi am distribuit elevilor școlii din Adunații Copăceni exemplare ale cărții „Marijuana, zborul spre iad”, scrisă de profesorul Cătălin Țone.
Mulțumesc pe această cale reprezentanților Poliției Române și ai Jandarmeriei pentru susținerea proiectului pe care-l implementăm în localitate, și anume campusul dedicat tratării adolescenților cu diferite dependențe.
Doar uniți putem combate flagelul consumului de droguri, salvând astfel viitorul copiilor noștri!”


Publicat  :  aprilie 5, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare