Şapte membri ai clanului Didilă, arestaţi preventiv. A fost arestat şi un subinspector de la Poliţia de Frontieră Giurgiu

didila 1

Şapte dintre cei zece membri ai Clanului Didilă au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, joi, 14 mai, în baza unor mandate emise pe numele lor de către judecătorii Tribunalului Bucureşti.
Potrivit aceleaşi decizii, ceilalţi trei membri, este vorba de Turcu L, Zamfir.L şi Tănase M, au fost puşi sub arest la domiciliu.
Presupusul lider al grupului, Didilă C, a fost arestat fiind acuzat, printre altele de: constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism, trafic de persoane în formă continuă, şantaj în formă continuă, influenţarea declaraţiilor, instigare la contrabandă, spălare de bani în formă continuă.
Mandate de arestare preventivă au mai fost emise şi pentru: Marcu I, Pascu I, Zamfir G, Manole C, Gurguşan M, Donţu A, acuzaţiile fiind multiple, de la proxenetism, constituirea de grup infracţional organizat, până la dare şi luare de mită.
Printre persoanele care au primit mandat de arestare preventiv se află şi un lucrător de poliţie din cadrul Politiei de Frontieră Giurgiu, acesta fiind acuzat de favorizare infractorului, luare de mită şi divulgarea de informaţii secrete de serviciu.


Publicat  :  mai 14, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare