REȚINERI ÎN URMA SCANDALULUI DE LA CLEJANI

conflict

Șase persoane bănuite că au fost implicate luni, 2 aprilie a.c., într-un scandal în care s-au folosit și arme de foc, au fost reținute de polițiștii giurgiuveni.

Luni, 2 aprilie a.c., în jurul orei 10.30 polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național de Apeluri de Urgență 112, că în comuna Clejani, județul Giurgiu, are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Polițiștii au intervenit și au restabilit climatul de ordine și liniște publică, stabilind că în conflict au fost implicate două familii din localitatea Clejani, iar în timpul altercației s-a folosit o arma cu alice, fiind rănite mai multe persoane care au fost prezentate spre examinare la medicul legist.

Mai multe persoane au fost conduse la audieri, iar de la fața locului au fost ridicate tuburi de cartușe cu alice și un autoturism folosit de persoane bănuite că au participat la conflict.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Bolintin Vale pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii si liniștii publice, nerespectarea regimului armelor si munițiilor și uzul de armă fără drept.

În urma audierilor au fost reținute șase persoane urmând sa fie prezentați la Judecătoria Bolintin Vale pentru luarea de măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activității infracționale iar pe raza localității Clejani s-a instituit un dispozitiv de menținere a ordinii publice, care desfășoară activității în zonă pentru preîntâmpinarea oricăror manifestării de natură a perturba liniștea cetățenilor.


Publicat  :  aprilie 3, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare