PSD Giurgiu: Facturile la curent și gaze se vor majora cu cel puțin 25%.

conferinta PSD

Modul dezastruos în care PNL-ul guvernează în prezent România, ce va duce la scumpirea facturilor la utilităţi începând din vara acestui an şi instabilitatea politică, au fost doar câteva dintre temele conferinţei de presă susţinută joi, 27 februarie, de către Organizaţia Judeţeană PSD Giurgiu.
” Deciziile luate de către PNL și cele anunțate în programul lor de guvernare, reprezintă o bombă cu ceas pusă în facturile românilor care vor exploda în a doua jumătate a anului.
Vor crește facturile principalele utilități: curent, gaze, căldură, și vor fi afectați în special românii din clasa de mijloc, cea mai productivă categorie socială.
Curentul și gazele naturale se vor scumpi prin efectul deciziei PNL de a abroga plafoanele la tarifele pentru populație prevăzute în OUG 114.
Practic, prețurile la aceste două utilități se vor liberaliza, începând cu 1 iulie la gaze și la energie electrică din decembrie.
Conform unor evaluări independente, facturile la curent și gaze se vor majoră cu cel puțin 25%.
De asemenea, în programul de guvernare al Guvernului Orban 2, se menționează intenția Guvernului de a elimina subvențiile la căldură .
Cumularea celor trei efecte vor arunca în aer costul vieții pentru milioane de români”, a declarat Mirela Delea, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu.
„PNL şi preşedintele Iohannis sunt singurii responsabili că, în acest moment, nu avem un guvern cu puteri depline.
Guvernarea haotică pe care PNL o face în acest moment, prin menţinerea acestui guvern, duce la situaţia în care România este nevoită să lupte cu mâinile goale împotriva acestei epidemii de coronavirus.”, a concluzionat Cristina elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu.


Publicat  :  februarie 27, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare