Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Ultimul tronson al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș, de aproape 74 de kilometri, a fost lansat, ieri, în licitație!

autostrada

Construcția acestei autostrăzi, evaluată la 6,79 miliarde de lei (fără TVA), este finanțată din fonduri europene nerambursabile.
Antreprenorii care vor câștiga aceste contracte vor avea la dispoziție 12 luni pentru faza de proiectare și 36 de luni pentru execuția lucrărilor.
Sectorul de Autostradă Sibiu – Făgăraș va asigura conectivitatea infrastructurii rutiere pe inter-coridorul Moldova – Transilvania.
De la începutul mandatului, ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu a revitalizat investițiile în infrastructura mare de transport, sector abandonat pe vremea ministrul „Drulă Zero Km”.
Astfel, în următoarele luni vor fi semnate noi contracte de execuție pentru autostrăzi din toată țara.
Doar în ultimele două săptămâni, a fost dată undă verde lucrărilor de pe toate segmentele autostrăzii Pitești – Sibiu, a fost lansată licitația pentru construcția a trei secțiuni din Autostrada Moldovei și a fost inaugurat un tronson important din Drumul Expres Pitești – Craiova.


Publicat  :  august 5, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare