Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: ” Terminaţi odată cu politica asta mizerabilă, că îngropaţi definitiv întreaga Românie! „

Marian Mina

Banii din bugetul naţional NU sunt nici ai lui Cîţu, nici ai lui Orban, nici ai PNL-ului! Sunt ai României! Cerem imperativ Guvernului să NU folosească fondurile bugetare pentru a obține foloase necuvenite în competiția pentru șefia PNL!
Băieţii ăştia de dreapta au promis că, dacă pun ei mâna pe Putere, vor dezvolta toată România, nu doar comunităţile unde primarii ţin cu ei sau cu unul din cei doi candidaţi la şefia PNL. Au minţit cu neruşinare!
Mai întâi, i-au pedepsit pe toţi primarii care nu au cedat presiunilor lor şi au rămas alături de PSD, executându-i financiar la toate alocările bugetare. N-au suferit primarii, ci românii afectaţi de lipsa banilor pentru dezvoltarea comunităţilor lor. Acum, se faultează între ei, la rectificarea_bugetară. Ţine primarul cu Cîţu? Primeşte bani la rectificare. Este primarul de partea lui Orban? Nu mai vede niciun ban. Ei doar aşa ştiu să facă politică şi administraţie.
Însă, Cîțu NU are niciun drept să folosească banii publici colectați de la români pentru a-și cumpăra fotoliul de șef al PNL. Terminaţi odată cu politica asta mizerabilă, că îngropaţi definitiv întreaga Românie! Nu vă mai bateţi joc de milioane de români, doar pentru că edilul lor nu stă în genunchi în faţa voastră!
Jos DREAPTA de pe banii românilor!


Publicat  :  iulie 14, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare