Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Depunem moţiune de cenzură!

Marian Mina-parlament

Este evident că Florin Cîţu era atât de beat, încât a „uitat” dacă a avut sau nu cătuşe şi ce-a băut! Pe modelul Raluca Turcan a uitat, se pare, atunci când şi-a falsificat CV-ul, şi ce vârstă avea când a luat „doctoralul”(vorba lui). A ţepuit o bancă americană şi e suspect de consum de droguri. Îi insultă pe români atunci când le spune că sunt mai fericiţi, dar ce păcat că ei n-o ştiu. Iar România este în colaps, el şi prietenii lui au îngropat toate domeniile de activitate.
Deci, ce trebuie să mai facă premierul Florin Cîţu ca să se simtă şi să plece? Eu cred că pentru români toate de cele de mai sus sunt mai mult decât suficiente şi nu-l mai vor în fruntea Guvernului! Adevărul este că majoritatea nici nu l-a vrut, însă PNL şi USR au luat puterea cu JAPCA şi ţin de ea cu dinţii. E clar, nu s-au săturat încă, mai au de furat!
Însă, nu îi mai lăsăm să îşi bată joc de ţara noastră, astfel că #PSD va depune moţiune de cenzură chiar la începutul sesiunii parlamentare! Vom stabili săptămâna viitoare detaliile acţiunii, astfel încât moțiunea de cenzură la adresa guvernului Cîțu să fie redactată, depusă, dezbătută și votată în primele săptămâni ale sesiunii parlamentare, oricum înainte de 25 septembrie, data congresului PNL, astfel încât să aibă cât mai multe șanse de reușită.
Chiar cred că mulţi parlamentari ai PNL şi USR, sătui de câtă ruşine au simţit din cauza lui Cîţu, în ultima perioadă, vor alege să-l trimită acasă! De tot.


Publicat  :  august 19, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare