O premieră pentru comuna Toporu: cele mai importante drumuri sunt asfaltate!

toporu (3)

În momentul în care s-a decis să candideze pentru funcţia de primar al comunei Toporu, Constantin Ionescu şi-a stabilit drept prioritate asfaltarea drumului dintre localităţile Toporu şi Tomulesti. După ce a câştigat alegerile, cu sprijinul vice-primarului Valerica Dobrica, Vlad Ţepeş, după cum îi spun toţi cei din comună, au întocmit primul proiect pentru pentru această lucrare de infrastructură, esenţială pentru locuitori.

toporu (1)
Ambiţia celor care conduc destinele locuitorilor din Toporu şi numeroasele ore petrecute pe la diferite ministere au fost în cele din urmă răsplătite.
Până în prezent au fost asfaltaţi peste 2 km, din totalul de 5,5 Km, urmând ca în perioada imediat următoare lucrările să fie continuate. Deşi vremea nu a fost deloc prielnică, lucrările se aflau, joi, 27 noiembrie în plină desfăşurare.
Firma care desfăşoară lucrările de asfaltare şi-a arătat încă odată profesionalismul.Pe şantier, sub atentă supraveghere a primarului Constantin Ionescu, se afla suficiente utilaje şi muncitori, ce oferă garanţia că lucrările sunt de bună calitate şi vor fi realizate în termenul stabilit.

toporu (2)


Publicat  :  noiembrie 28, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare