Poliţiştii locali disponibilizaţi au câştigat procesul cu Primăria Giurgiu

miting-Pro-lex-2În data de 3 martie 2017, printr-o hotărâre a Consiliului local Giurgiu, 21 de poliţişti locali au fost disponibilizaţi.
15 dintre aceştia au acţionat în instanţă hotărârea Consiliului local. În data de 21 august 2017, judecătorii de la Tribunalul Giurgiu au dat câştig de cauză poliţiştilor locali.
” Anulează în tot Hotărârea nr.34/03.03.2017 emisă de Consiliul Local al Municipiului Giurgiu precum şi efectele pe care aceasta le-a produs. Obligă pâraţii la plata sumei de 600 lei către reclamanţi şi la plata sumei de 50 lei către intervenienţii principali cu titlu de cheltuieli de judecată.”
Pâraţii, Primăria Giurgiu, Consiliul local şi Poliţia Locală, au termen de 15 de zile pentru a face recurs.
Aceştia au făcut recurs, dar au pierdut din nou.În data de 8 iunie 2018, Curtea de Apel a anula hotărârea consiliului local şi a dispus repunerea pe posturi a celor 15 poliţişti locali.În plus, aceştia trebuie să-şi primească toate salariile şi majorările de la data restructurării şi până în prezent.
Poliţiştii locali, reprezentanţi în instanţă de către avocatul Bogdan Olaru, aşteaptă redactarea hotărârii pentru a-şi primi salariile restante şi a fi repuşi de posturi.
Sentinţa Curţii de Apel este definitivă şi irevocabilă, fără cale de atac.


Publicat  :  iunie 24, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare