Podul de la Grădiştea urmează să fie refăcut

r-cuc

Pe pagina personală de socializare, Răzvan Cuc, ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, vine cu o veste extraordinară pentru toţi giurgiuvenii, anul viitor urmează să înceapă reconstrucţia podului de la Grădiştea:
„Colegii mei de la CFR SA modernizează tronsonul București Nord – Jilava – Giurgiu Nord – Giurgiu Nord Frontieră, care include şi podul de la Grădiştea. Construcţia ar urma să înceapă în prima parte a anului viitor. Primul pas a fost făcut! Ieri s-a publicat anunţul de licitaţie pentru studiul de fezabilitate. În iunie ar trebui să avem un câştigător. Studiului de Fezabilitate va cuprinde mai multe etape, inclusiv lucrări în teren. Documentul este foarte important pentru că la final va fi întocmit proiectul pe care va lucra constructorul. În 2018, podul de la Grădiştea trebuie să fie reabilitat!
Ştiu cât de important este pentru noi acest punct de legătură cu Capitala. În primul rând pentru că şi eu sunt din Giurgiu, dar şi din petiţiile care vin pe adresa Ministerului Transporturilor cu acest subiect. „


Publicat  :  aprilie 27, 2016

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare