Percheziţii la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Giurgiu şi la mai multe spitale din Bucureşti

casa-de-sanatate

 

Poliţiştii au făcut joi, 21 iunie, percheziţii la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Giurgiu, precum şi la primăria comunei Izvoarele şi la Spitalul Universitar, la Spitalul Colentina şi Spitalul Clinic „Dr. Ion Cantacuzino” din Capitală, într-un dosar în care mai multe cadre medicale sunt suspectate că în perioada 2014-2017 ar fi decontat ilegal, cu documente false, servicii de îngrijiri medicale la domiciliul unor pacienţi.

Cadrele medicale lucrau atât în spitale, cât şi la o firmă privată, SC GAMADA MED SRL, care oferea asistenţă medicală la domiciliu. Decontările fictive erau făcute prin Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Giurgiu, spun surse judiciare.

Conform Poliţiei Judeţene Giurgiu, poliţiştii au făcut 24 de percheziţii în Capitală şi în judeţele Giurgiu şi Ilfov, în urma cărora au fost ridicate laptopuri, medii de stocare, carduri de sănătate, cititoare de carduri, medicamente, materiale medicale, pontaje, bani şi documente.

Decontările fictive ale serviciilor de îngrijiri medicale la domiciliile unor pacienţi au fost făcute în perioada 2014-2017 prin Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Giurgiu.

Cercetări sunt făcute pentru înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, cauza aflându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Sursa: https://www.romaniatv.net


Publicat  :  iunie 21, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare