Pe cine susţine Toma Petcu: Alexandru Vladu sau Andrei Ovidiu?

Toma petcuToma Petcu, președintele Organizației județene ALDE Giurgiu, a prezentat vineri, 15 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, stadiul desfăşurării alegerilor interne din cadrul partidului.,
„Alegerile în organizațiile ALDE din județ au fost finalizate în proporție de 70% și sperăm ca până la sfârșitul lunii octombrie să fie definitivate. Până în prezent am constituit 35 de organizații locale, organizații foarte bune care vor putea să ducă bătăliile în alegerile ce vor urma. Este foarte important să avem o structură bine definită, fiecare în parte să știe ce atribuții și ce îndatoriri are”.
Alegerile pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, unde sunt anunţaţi potenţiali candidaţi Alexandru Vladu şi Andrei Ovidiu, o să fie examenul cel mai important pentru oamenii lui Tăriceanu din Giurgiu.
Cu toate că organizaţia municipală a fost construită aproape de la zero de Alexandru Vladu, şefii de organizaţii de cartier şi OSV -uri sunt oamenii lui Toma Petcu, care a refuzat să se pronunţe pe cine urmează să susţină pentru viitoarele alegeri. Răspunsul nu este foarte greu de anticipat, dacă este luată în calcul prietenia dintre Toma Petcu şi Andrei Ovidiu.


Publicat  :  septembrie 17, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare