Pasionat de tuning? Iată cum să-ți transformi mașina în 3 pași SIMPLI

tune careDacă adrenalina, senzațiile tari, riscul și mașinile sunt cuvintele care îți dau fiori de fiecare dată, atunci ești cu totul pregătit să-ți tunezi mașina! Pasiunea ta poate prinde viață dacă te inspiri din modelele celor mai de succes personalități din acest domeniu.
Pe internet găsești acum simulatoare virtuale, ce îți redau imaginea proiectului la care visezi. Mașina ta poate arăta fenomenal în cel mai scurt timp dacă apelezi la specialiștii potriviți și la echipamentele de calitate de care ai nevoie. De aceea, nu trebuie să ții cont de buget atunci când ești aproape de îndeplinirea unui vis. Începe cu o listă a ceea ce îți dorești să schimbi sau să îmbunătățești la mașina ta și descoperă cele mai bune prețuri pe site-ul www.ANVELOPE-OFERTE.ro la principalele articole de care ai nevoie. Nu ezita să ții cont de părerea profesioniștilor sau celor care și-au tunat deja mașina, pentru a evita investițiile inutile.car tuning
Află din acest articol ce îți trebuie pentru un tuning impresionant:
1. La exterior, începe cu schimbarea spoiler-elor și a capotei mașinii. Acestea sunt cele care dau personalitate autoturismului și îl vor scoate din anonimat. Alege o cromatică deosebită și nu te limita doar la culorile clasice de negru, verde sau albastru, așa cum apar toate mașinile tunate. Dacă bugetul îți permite, poți opta și pentru praguri noi, care să se armonizeze cu spoilerele sau chiar pentru un eleron. Jantele și anvelopele sunt la fel de importante atunci când îți tunezi mașina. Accesează acest LINK pentru a găsi cele mai calitative anvelope pentru mașina ta. Acestea vor face față cu brio drumurilor pe care urmează să le faci.
2. La interior, mașina trebuie să sufere o serie de îmbunătățiri, în special atunci când vrei să o înscri la curse sau circuite. Începe cu motorul, căruia să-i instalezi, în mod special, o turbină, cu scopul de a-i da putere pentru întreceri. Ai la dispoziție și opțiunea unei instalații NOS, dacă vrei să surprinzi orice competitor. Odată cu viteza, vei fi nevoit să acorzi atenție și confortului și siguranței tale. Schimbă suspensiile și instalează scaune special confecționate pentru mașinile tunate.tuning cover
3. Pentru ca dotările autoturismului tău să fie complete, instalează-ți un sistem audio performant, faruri cu lumină intensă și chiar neoane sub mașină. Acestea vor avea efectul dorit, iar mașina ta va fi admirată de toți.
Acum că ai aflat ce dotări sunt necesare unui tuning de calitate, nu-ți rămâne decât să duci mașina ta într-un service specializat și să aplici toate schimbările pe care ți le dorești.


Publicat  :  martie 13, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare