O nouă reuşită pentru Daniel Cezar Rusu, primarul comunei Adunaţii Copăceni!

Dan Rusu

 

Unul dintre multele obiective ambiţioase ale primarului comunei Adunaţii Copăceni, Daniel Cezar Rusu, începe să prindă contur. Cu toată opoziţia de neînţeles a unor consilieri locali care au încercat să blocheze iniţiativa atât de benefică pentru localitate, proiectul pentru construirea parcului fotovoltaic în comuna Adunaţii Copăceni a fost depus cu succes pe platforma Ministerului Energiei.
Mai multe amănunte sunt oferite de către primarul Daniel Cezar Rusu, pe pagina personală de socializare:
” Sunt extrem de fericit să va informez că proiectul pentru construirea parcului fotovoltaic a fost  depus cu succes pe platforma Ministerului Energiei. Odată construit acest obiectiv , vom deveni independenți din punct de vedere energetic, realizând economii la nivelul instituțiilor publice ( iluminat public, școli și primărie ) de peste 80.000 lei lunar. Acest proiect a fost realizat cu eforturi mari, în ciuda a patru GOGOMANI ( consilieri locali din opoziție) care s-au opus prin toate mijloacele ca proiectul să nu aibă izbândă. Au încercat să profite de faptul că doi dintre consilierii noștri locali au avut probleme medicale ( depresia, boala secolului ! ) și s-au retras din Consiliul Local. Pe această cale le doresc sănătate și putere să treacă peste această cumpănă a vieții și îi sfătuiesc să urmeze cu strictețe recomandările medicilor și prescripțiile medicamentoase.
A doua veste bună este legată de faptul că proiectul construcției școlii de la Dărăști a fost aprobat cu unanimitate de voturi în Comisia Tehnică a Ministerului Dezvoltării, acesta fiind ultimul pas important înaintea demarării lucrărilor din luna martie 2024.
După cum știți, copiii reprezintă pentru mine prioritarea NR 1 !


Publicat  :  decembrie 7, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare