O minoră din Giurgiu acuză un angajat al Poliţiei Locale de hărţuire sexuală

minora 2

Postarea în mediul online a unei mame din Giurgiu în care povesteşte cum fata ei, în vârstă de 16 ani, a fost acostată pe stradă de către un bărbat care i- a propus să o ducă cu maşina la şcoală a stârnit numeroase reacţii şi comentarii în spaţiul public.
Întâmplarea a avut loc în dimineaţa zilei de luni, 14 noiembrie.
Presupusa faptă este cu atât mai gravă cu cât, se pare, că agresorul ar fi un angajat al poliţiei locale.

„Doresc să aduc la cunoștința tuturor părinților din orașul nostru următorul fapt: în această dimineață copilul meu care este elev la un liceu din oraș (nu contează care, nu de alta dar să nu afle nea Ion Galantonu’) a fost acostată în jurul orei 6:45, propunându-i să o ducă cu mașina.
Evident că fata nu a răspuns, mergând mai departe, acest bătrân pedofil infect oprind în dreptul blocului unde își desfășoară activitatea silvicultorii și pădurarii/vânători și trecând pe partea unde mergea copilul meu. „
Bărbatul a fost foarte insistent, urmărind-o pe tânăra până a observat o maşină de Jandarmerie:
” Fata mea fiind pe camera telefonului cu mine, am îndemnat-o să evite și în cazul în care s-ar fi apropiat de ea să țipe cât poate.
Pedofilul Ion (pare că ăsta-i numele) a fost împiedicat de mașina Jandarmeriei care se afla în dreptul pieții.
Dacă nu erau aceștia cine știe ce s-ar fi întâmplat!
Rog organele abilitate să se autosesizeze în acest caz și să pună legea în aplicare. „

S.I-BlurAcuzaţiile mamei se îndreaptă către un poliţist local, S.I, în vârstă de 61 de ani, care nu a fost vreodată căsătorit.
Din informaţiile noastre, acesta a fost angajat la Poliţia Comunitară (N.R. actuala Poliţie Locală) în anul 2005, după ce a fost nevoit să demisioneze din poliţie în urma unei acuzaţii de viol.
În perioada în care era angajat la Poliţia Municipală, la Biroul Ordine Publică, acesta ar fi fost acuzat de viol de către femeia de serviciu de la WC-ul public din Piaţa Centrală.
Victima şi-a retras plângerea, iar S.I a fost nevoit să demisioneze din poliţie.
Solicitându-i un punct de vedere în legătură cu acest caz, Mihai Brătan, comandantul Poliţiei Locale, ne-a declarat:
” Am aflat şi eu despre acest incident şi astăzi am ordonat o cercetare prealabilă, pentru că, dacă se confirmă, comportamentul angajatului nostru aduce atingere imaginii Poliţiei Locale. Am solicitat poliţiei cazierul acestuia. Atât în cel pasiv, cât şi în cel activ, nu apare vreo infracţiune. Din câte am înţeles, poliţia s-a sesizat din oficiu şi anchetează cazul. Dacă începe urmărirea penală, pe timpul anchetei o să-l scot pe S.I din dispozitivul de interacţiune cu publicul”, ne-a spus Mihai Brătan.
Mama minorei ne-a declarat că în cursul acestei zile a depus o plângere penală pe numele lui S.I pentru hărţuire sexuală, fiind reprezentată de către un avocat din oficiu.


Publicat  :  noiembrie 15, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare