Niculae Bădălău: Eu nu puteam să garantez pentru Răzvan Cuc

PSD Giurgiu

În cadrul conferinţei de presă de joi, 21 februarie, senatorul Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, a dezbătut şi cele mai importante evenimente politice care au avut loc în cadrul organizaţiei în ultima perioadă: demisia deputatului PSD Alexandru Andrei din partid şi numirea lui Răzvan Cuc în funcţia de ministru al transporturilor:
” În afară de politica vorbelor, există şi o politică a faptelor. Plecarea lui Alexandru Andrei din PSD reprezintă doar o pierdere numerică pentru organizaţie, atât.. Am spus de nenumărate ori: într-o organizaţie trebuie să te adaptezi, nu este loc de frustrări. Au declarat (NR. Răzvan Cuc şi Andrei Alexandru), că nu erau convocaţi la acţiunile partidului, eu nu sunt secretara lor. Până să ocupe funcţii, nu aveai loc de ei în sediul partidului. Este vorba aceea, dă-i omului o funcţie şi o să vezi şi ce caracter are. Ei nu au înţeles că aceste funcţii sunt vremelnice, câştigate pe votul cetăţenilor şi pe munca colegilor.Au considerat că un post de parlamentar le aduce şi inteligenţă. Sunt mai tineri, îi înţeleg. Eu cred că toate acţiunile lor vor fi sancţionate de către cetăţenii din Giurgiu, care au descoperit ce caracter au cei doi. Trebuie să recunosc, Nicu Barbu a avut mai mult fler politic în 2016 când a insistat ca cei doi să nu fie trecuţi pe lista de parlamentari pentru că nu sunt ” copţi „, a declarat liderul PSD Giurgiu.

” Nu vreau să comentez de ce partidul l-a propus pe Răzvan Cuc pentru funcţia de ministru la transporturi. Eu am avut o altă poziţie şi l-am susţinut pe Cristian Marciu, considerând că are experienţa şi expertiza necesară pentru un post foarte greu. Am plecat de la ideea că Răzvan Cuc a mai fost ministru, fără cine ştie ce performanţe. Am aflat în aceea zi că el a fost asumat de către organizaţia Neamţ, că s-a transferat acolo, fără să anunţe pe cineva. Foarte bine, dacă Arsene consideră că Răzvan o să aibă rezultate în activitatea de la transporturi, este doar problema celor de la Neamţ. Eu, nu puteam să garantez pentru el, că a făcut-o Arsene, este problema lui. Rămân la ideea mea, bine argumentată, Cristian Marciu ar fi fost un ministru mult mai bun. Aşa am crezut, aşa cred şi acum „, a mai spus liderul PSD Giurgiu.


Publicat  :  februarie 24, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare