Modernizări importante la APDF Giurgiu

ponton nou

După mai bine de 20 de ani, Compania Natională Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA (APDF) îşi dezvoltă activitatea portuară cu un ponton nou, destinat operării navelor de pasageri (motonavelor).
Vechiul ponton, aparţinând InteragroTransporturi SA Zimnicea, avea o stare tehnică precară, aflându-se în pericol să se scufunde în orice moment. Acesta nu mai era funcţional, datorită unei avarii pe care a suferit-o la sfârşitul anului trecut, reprezentând un real pericol pentru activitatea desfăşurată în portul Giurgiu.ponton nou 2
Noul ponton este construit în anul 2002 la Şantierul Naval Giurgiu şi a fost modernizat în 2017 la Şantierul Naval Cernavodă. Acesta are o lungime de 26,53 m şi o lăţime de 6,09m, fiind dat în folosinţă gratuită către APDF de către Danube Cruises România:

alin gutu În sfârşit, APDF Giurgiu poate să-şi desfăşoare activitatea în condiţii civilizate, beneficiind de un ponton care respectă toate standardele europene şi cerinţele prevăzute de legislaţie, atât pentru siguranţa acostării fără probleme a navelor de croazieră, cât şi pentru siguranţa pasagerilor.
Sunt fericit pentru realizarea acestui proiect, care reprezintă un pas important în dezvoltarea şi eficientizarea activităţilor realizate de către APDF Giurgiu „, a declarat Alin Guţu, directorul APDF Giurgiu.ponton 4 ponton 3


Publicat  :  martie 23, 2019

Related Articles

Un comentariu

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare